The winner takes it all!

Den 6  april i Scandic Hotell City så anordnade Östsvenska Handelskammaren med East Sweden Infra Cluster ett event om Ostlänken. Det är inte första gången Wictoréns Livestream får uppdraget att livesända om detta ämne, vilket är riktigt spännande och intressant!

För er som inte vet vad Ostlänken är eller vill veta mer så kan du gå in på Ostlänken.se och läsa vidare. För att sammanfatta det kort från ostlänken.se:

"Ostlänken är ett samhällsbyggnadsprojekt som bygger på förbättrade kommunikationer på en dubbelspårig järnväg från Linköping till Järna och Storstockholm via Norrköping, Nyköping/Skavsta och Trosa/Vagnhärad. Byggandet av två nya spår innebär att dagens kapacitetsbrist elimineras och att ett nytt robustare stambanesystem börjar byggas."

Vill man se hela sändningen nu i efterhand så finns det på Östsvenska handelskammarens youtubesida HÄR

Stort tack till Östsvenska Handelskammaren som var uppdragsgivaren under denna dag och hoppas vi kan göra liknande lösningar för er i framtiden!