LRF:s Regionstämma i Vreta Kluster

Den 14 Mars fick vi uppdraget att spela in och dokumentera LRF:s regionstämma ute i Vreta Kluster.  Det var en rolig dag med mycket folk och en härlig miljö. Vi såg till med hjälp av AA-video att streama från stämman till deras storbilds-TV utanför lokalen, just för de som inte fick plats.

Det var först diskuterat att vi skulle ordna en livesändning men de kom fram till att den bästa lösningen för LRF var att spela in stämman och sedan klippa ihop det till ett lättarbetat material som man kan kolla på i efterhand. 

Vi strävar alltid efter att kunden ska känna sig  nöjd och att man kan ha en dialog över vad som passar dem bäst. Vad vi har märkt så finns det alltid olika önskemål och det är lite spänningen och utmaningen med detta jobb. Vilket är superkul!

Stort tack till LRF som var uppdragsgivaren under denna dag och hoppas vi kan göra liknande lösningar för er i framtiden!